Club Kongsfesten & DJ Henning presenterer DJ Strangefruit og Päronsoda vs Beglomeg!

I 2017 presenterer vi et utvidet og forbedret tilbud på DJ- og chill-fronten. Men ikke tro at det blir noe mindre fest av det. DJ Henning vil igjen være vert og sørge for at vår lounge blir et variert og veldig spennende alternativ til konsertscenene

Mani's er med på laget og uteserveringen vil være åsted for Club Kongsfesten på fredag og lørdag, med DJ Henning i spissen, som får besøk av DJer fra Beglomeg og Päronsoda, og ikke minst får vi celebert besøk i form av en pioner innen norsk Djing med bakgrunn fra MYE radio og klubb, DJ Strangefruit.

De som er glade i kvalitetsmusikk har også en helaften i vente på Telegrafen torsdag kveld. Dit har vi invitert noen av Kongsvingers mest kjente og kjære musikkelskere som står for musikken, og vi kan love alt fra ukjent new wave via americana til heavy metal og rockabilly. Vel møtt til en pubkveld i musikkens tegn!

Club Kongsfesten
Club Kongsfesten

Kongsfestens artistmønstring avgjort!

Artistmønstringen er gjennomført, og det første av tre band som får spille på Kongsfesten er Temmersåks fra Nordre Odalen som fikk soleklart flest publikumsstemmer, 742 av totalt 1881 stemmer (218 stemmer foran nestemann), og suser direkte til hovedscenen på Kongsfesten!

Juryen har også talt, og de som følger Temmersåks til Kongsfesten og får spille fra artistmønstringen er Føss fra Sarpsborg og Singled Out fra Vinger. Vi gleder oss veldig og ønsker de lykke til!

Les mer her: Glåmdalen - Flere talenter skal spille på Kongsfesten (+)

Pink Fairy Armadillo og lokale DJ-er på Kongsfestens klubbdag!

På grunn av interne årsaker har Rudi, OJ & Miss Marie valgt å avlyse sin spilling på Kongsfesten. Men fortvil ei! I stedet trekker vi ut av ermet et kort vi egentlig hadde tenkt å spare, men som vi har hatt på radaren lenge, og som vi har stor tro på, nemlig duoen Pink Fairy Armadillo. Med en rekke mindre spillejobber og suksess i UKM har jentene bak framvist et talent, en spilleglede og en karisma som få artister er forunt. Dette blir en godbit på Bastine torsdag 29. juni sammen med Mats Wawa!

I tillegg kan vi nå avsløre at de som er glade i kvalitetsmusikk også har en helaften i vente på Telegrafen samme kveld. Dit har vi invitert noen av Kongsvingers mest kjente og kjære musikkelskere som står for musikken, og vi kan love alt fra ukjent new wave via americana til heavy metal og rockabilly. Vel møtt til en pubkveld i musikkens tegn!

Pink Fairy Armadillo | Foto: Marte Emilsen
Pink Fairy Armadillo | Foto: Marte Emilsen

Kongsfesten inviterer til camping!

Vi har fått ønsker fra tilreisende publikum om festivalcamping til Kongsfesten, og det synes vi selvsagt er gøy!

Vi tilbyr derfor nå, i samarbeid med Kongsvingerhallen, mulighet for både telt og bobil i nærhet til festivalområdet. Vi starter med plass til 14 bobiler og noen titalls telt, så vi regner med det skal bli veldig koselig for tilreisende å besøke oss. Totalt har vi lagt ut billetter til 200 gjester på festivalcampen. Campere vil ha tilgang til garderober på dagtid, toaletter døgnet rundt, to sandvolleyballbaner for de som ønsker litt aktivitet, og vi vil legge til rette for egen grillplass og muligens et veldig enkelt serveringstilbud, i hvertfall til frokost. Campingen vil selvsagt ha kontinuerlig vakthold fra den åpner torsdag ettermiddag til gjestene må sjekke ut søndag ettermiddag.

Billetter til dette kjøpes separat på Ticketmaster, og prisen vil være kr 200,- pr. pers for alle tre dagene, samt kr 200,- pr. telt eller bobil.

Camp ved Kongsvingerhallen
Camp ved Kongsvingerhallen

Lokal artistmønstring på Kongsfesten!

Spiller du eller noen du kjenner i band eller som soloartist? Ønsker du/dere å spille på Kongsfesten? Nå har du/dere sjansen!

Send inn låt eller link med musikk/sang til talent@kongsfesten.no. Alle innsendte bidrag vil bli lagt ut her, og så får publikum anledning til å stemme fram ti favoritter. Så vil en jury plukke ut tre av de ti bidragene som har fått flest stemmer. Disse tre får spille på Kongsfesten og mottar et honorar på kr. 2000,-. Eneste kriteriet for å delta er at man må kunne fremføre minst 15 minutter musikk på Kongsfesten den 1. juli.

Frist for å sende inn bidrag, er 31. mai. Avstemningen starter 1. juni, og pågår til 20. juni.

Juryen vil bestå av folk fra Rocksvinger, Glåmdalen og Skyline Studio.

Les også mer på Glåmdalen, eller på Kongsfesten 2017 på facebook.

Supernova Downtown rocker Kongsfesten!

Kongsvingers egne rockehelter Supernova Downtown skal selvsagt være med når det spilles opp til såpass dans som på Kongsfesten i år. Det forrykende livebandet som henter røtter fra gammel hardrock, metal, 90-talls skandinavisk rock og våre egne Turboneger, vil nok en gang levere en forrykende konsert som oser eksos og riff! Supernova Downtown spiller nærmest selvsagt på lørdagen med blant andre The Dogs, Oslo Ess og Raga Rockers.

Supernova Downtown | Foto: Ida Mari Leirud
Supernova Downtown | Foto: Ida Mari Leirud